Het boek is gelanceerd!

YESSS!! Wij hebben officieel onze eerste druk mogen ontvangen, en wat zijn we er blij mee!

Het boek is zoveel meer geworden dan we hadden kunnen bedenken, en zo een beloning na al ons harde werk om dit boek een succes te laten worden. We zitten momenteel echt even op een roze wolk. Wij willen hiervoor alle 100 vrouwen en iedereen om ons heen die ons heeft geholpen en gesteund enorm bedanken.

Het boek is vanaf nu dan dus ook echt verkrijgbaar in de webshop! Daarnaast zijn we ook te vinden in de Nationale Bibliotheek, bij Bol.com, Bruna Online en wordt het boek bij 1800 andere boekenwinkels aangeboden, spannend dus!

Je kan ons volgen va sociale media @ikhouvanmijboek, daar zullen we alle nieuwtjes met jullie delen!

Veel liefs en geluk,

Demi en Rochelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *