We staan in de krant!

Afgelopen dinsdag stonden wij met een onwijs mooi artikel in de krant!

Maarliefst 1,5 pagina hebben wij mogen vullen met een interview, onze eigen geluksverhalen en een foto. We zijn, zoals je snapt, heel erg blij en trots! Weer een stukje geluk dat wij hebben mogen delen.

Het artikel is dinsdag gepubliceerd in het Leidsch Dagblad en wordt aankomende.volgende week eveneens in het Haarlems Dagblad, Noordhollands Dagblad, de Gooi en Eemlander geplaatst.

Wil je als eerder op de hoogte zijn van wat we doen? Volg ons dan op sociale media @ikhouvanmijboek

Liefs en veel geluk,

Demi en Rochelle

5 reacties

  1. I really wanted to make a brief word to express gratitude to you for the amazing tips and tricks you are writing at this site. My time consuming internet look up has finally been compensated with good quality details to write about with my friends. I would admit that many of us site visitors actually are rather lucky to be in a wonderful website with many perfect professionals with useful principles. I feel truly privileged to have seen your entire webpages and look forward to plenty of more brilliant minutes reading here. Thank you again for a lot of things. Ellene Trumaine Cusick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *