Auteurs

Toen wij onszelf de vraag stelden wat geluk is, kwamen we er al snel achter dat de definitie van geluk voor iedereen anders is. Om die reden hebben wij deze vraag gesteld aan 100 vrouwen en dit hebben wij vervolgens gebundeld tot dit boek vol inspirerende verhalen. Dit boek is daarom anders dan andere. Het is niet alleen geschreven door ons, maar vooral door al deze 100 inspirerende vrouwen!

Toch stellen wij ons graag nog even aan je voor …

Rochelle Wielinga

Hi, mijn naam is Rochelle, ik ben 23 jaar en woon in Leiden. Als 4e jaars studente Commerciële Economie besloot ik samen met Demi om ons schoolproject werkelijkheid te laten worden en dus een boek uit te geven. Ik krijg onwijs veel energie van dit project, iets waar ik echt mijn tanden in kan zetten! Ik ben van nature een heel ondernemend persoon, ik vind het heerlijk om bezig te zijn en ben dan ook niet zo goed in niets doen. Zo ben ik naast student en auteur van dit boek ook productmanager bij LOI, waar ik tevens mijn scriptie voor aan het schrijven ben, en heb ik in september na drie jaar het stokje doorgegeven als voorzitter van onze studievereniging. Daarnaast zweven er nog allemaal leuke concepten door mijn hoofd waar ik helaas nog niets over kan zeggen, maar die ik na mijn afstuderen ook zeker werkelijkheid wil laten worden. In mijn vrije tijd reis ik graag door Europa samen met mijn vriend en bezoeken we de meest mooie onontdekte plekjes in de bekende steden. Wat mij nou echt gelukkig maakt? Dat lees je natuurlijk in het boek.

.

Demi Schuuring

Hi! Mijn naam is Demi, ik ben 22 jaar en ik volg de opleiding Commerciële Economie, samen met Rochelle, waardoor uiteindelijk ons idee voor dit boek is ontstaan. Ik doe graag aan crossfit en tennis en vind het heerlijk om uiteten te gaan met goed gezelschap! Dan ben ik helemaal in mijn hum en dat zijn momenten waarop ik vol geniet. Ik vind het heel belangrijk om gelukkig te zijn in het leven, het is zo kort dus dan maar beter lachen toch?! Mijn geluk bestaat onder andere uit het zien van geluk van de mensen waarvan ik hou en daarom vind ik het heerlijk om dat nu te kunnen bundelen en andere te laten genieten van een boek vol geluk! Ik ben heus niet altijd gelukkig, dat is ook te lezen in mijn verhaal, maar ik heb er wel voor gezorgd dat ik mijn eigen geluk weer kan creëren. Ik vind mijzelf een sterke, pittige vrouw(geworden), pak het leven met beide handen aan en hou ervan om lekker sociaal bezig te zijn! Met mijn werk als manager bij een fieldmarketingbureau, lieve vrienden en familie en een eigen huis dat gebouwd wordt, kan ik voorlopig wel weer even door met gelukkig zijn!

.

Lees ook onze verhalen in het boek!

Koop het boek nu